A_Ventures

Boot Academy


BOOT ACADEMY
 és una iniciativa per formar als emprenedors i emprenedores en tècniques de finançament de projectes d'emprenedoria com són les tècniques clàssiques, capital risc i privat, però també en tècniques més innovadores com són el Bootstrapping i un bon número de tècniques de finançament alternatiu.

En aquest apartat us tindrem al corrent de noves activitats formatives, xerrades, llibres, vídeos i altres recursos sobre finançament d'start-ups.

 

 


PRÒXIMES ACTIVITATS FORMATIVES A BARCELONA:

Aquestes són les 3 formacions que impartim i formen part de la Trilogia de Finançament d'Empreses. En qualsevol cas són formacions independents que es poden cursar en qualsevol ordre. 

Finançament d'empreses 1: La inversió i el capital risc, una forta empenta per a la teva empresa

Formació que s'imparteix habitualment una vegada al mes. Consulteu dates a l'enllaç.

 

Finançament d'empreses 2: Maximitza l’eficiència, viabilitat i sostenibilitat de la teva empresa

 

Formació que s'imparteix habitualment una vegada al mes. Consulteu dates a l'enllaç.

Finançament d'empreses 3: Crowdfunding i 30 altres formes de finançament per a la teva empresa

Formació que s'imparteix habitualment una vegada al mes. Consulteu dates a l'enllaç.

 

COACH D’EMPRENEDORS/ES - SESSIÓ DE "SPARRING"  

Com a especialista amb àmplia experiència en Coaching d’Emprenedors/es, durant una sessió de dues hores donarem una repassada al teu projecte empresarial de dalt a baix identificant punts claus, millores concretes i alternatives per a millorar la viabilitat i eficiència financera de l'empresa i fer-la també més invertible, en el cas que així ho vulguis. Aquesta sessió té un preu de 150 € (tarifa reduïda) i es fa a l'entorn de Glòries, a Barcelona. Estic molt tranquil d'oferir-te aquesta possibilitat doncs és una activitat molt ben valorada pels emprenedors i emprenedores. Si t'interessa i vols demanar hora o tens preguntes, contacta'm directament per email (adreça a "contacte").

 

LLIBRES RECOMANATS:

A continuació links a llibres referència sobre Finançament d’Start-Ups:

Finanzas para Emprendedores de Antonio Manzanera

Aquest llibre s'ha convertit en referència per als emprenedors i emprenedores que cerquen finançament privat a Espanya. Explica molt bé les fases de cerca de finançament, les clàusules típiques i un bon número de recomanacions molt encertades. Aquest llibre és molt pràctic i descriu molt bé la realitat a Espanya.

School for Startups de David Beasley y Jim Beach

Gran llibre que explica com muntar empreses amb pocs diners i molt ràpid, amb idees trencadores i moltíssims trucs de la mà d'emprenedors en sèrie que ho han fet una i una altra vegada. Molts casos i experiències pràctiques.

Bootstrapping your Business de Greg Gianforte

Llibre molt interessant que explica els aprenentatges d'aquest emprenedor i de tot el que ha après al seu voltant. És un llibre excel·lent per aquells que volen aprofundir en el que significa fer empreses d'èxit que creixen de manera sostenible. Incorpora infinitat d'històries i experiències de l'autor i els seus coneguts.

The Lean Startup de Eric Ries

Aquest llibre ha esdevingut de capçalera per als emprenedors i emprenedores de mig mon. El concepte de "Lean Startup" s'incorpora de manera natural dins del bootstrapping tot i que té entitat pròpia. Tracta de com no malbaratar costos a les start-ups. Especialment interessant per les empreses tecnològiques, però no exclusivament.

  

DOCUMENTS RECOMANATS:

Catàleg de proveïdors de fons del XIII Fòrum d'Inversió d'ACC1Ó - Generalitat de Catalunya (pdf)